Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů. Informace o firmě.

Zpět

 1. Nabídka služeb naší společnosti prostřednictvím webových stránek www.kondice1.blogspot.cz vyžaduje vložení Vašich osobních údajů jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo. Pokud tyto Vaše osobní údaje Provozovateli poskytnete, ten s nimi s Vaším souhlasem bude nakládat v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění a v souladu s dalšími platnými zákony České republiky, které tuto oblast upravují. Zájemce souhlasí se zpracováním výše uvedených osobních údajů.
2. Provozovatel v oblasti svých předmětů činností spolupracuje s dalšími společnostmi a dalšími osobami. Tyto subjekty, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními daty Uživatele, přičemž s těmito informacemi mohou nakládat a zpracovávat je pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jiným účelům.
3. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní data Uživatele třetím osobám. Třetím osobám je může Provozovatel předat pouze s předchozím souhlasem Uživatele. Je však povinností Provozovatele osobní údaje Uživatele poskytnout orgánům státní správy jako je např. Policie ČR, Finanční úřady atd. pokud by v rámci soudního a jiného právního a správního řízení byly těmito orgány vyžádány.
4. Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu neurčitou. Pokud se Uživatel obrátí na Provozovatele se žádostí o podání informace o zpracování jeho osobních údajů, je Provozovatel povinen mu tuto informaci podat. Za tuto činnost má Provozovatel právo požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
Link na odvolání souhlasu a vymazání osobních údajů Uživatele má Uživatel na každé emailové zprávě Provozovatele. Pro odvolání souhlasu či pro změnu osobních údajů Uživatele je možné napsat na emailovou adresu kondice1@obemail.com
Informace o firmě:
RNDr. Blanka Roučková, Ph.D. IČ 71717633 se sídlem Pelíkovická 750, Hodkovice nad Mohelkou, 46342. Živnostenské oprávnění č. j. ZU MML/9819/13/Sed/3.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
SPRÁVCE: RNDr. Blanka Roučková, RNDr. Blanka Roučková, Ph.D., IČ: 71717633, Pelíkovická 750, Hodkovice nad mohelkou, 46342 (dále jen jako „Já“ či „Správce“)
  1. Udělením souhlasu níže v tomto formuláři, jakožto klient, dávám svobodný a dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů Správci, v rozsahu dále specifikovaných osobních údajů poskytnutých za vymezeným účelem. Současně s tímto stvrzuji, že rozsah předaných osobních údajů a jejich zpracování je pro mě dostatečně jednoznačný, konkrétní, srozumitelný a jazykově přístupný.
    Osobní údaje (resp. jeho druh) Účel jejich zpracování
    Jméno, příjmení Marketing - zasílání Newsletteru
    Plnění smlouvy o nutričním poradenství
    Emailová adresa Marketing – zasílání Newsletteru
    Telefonní číslo Marketing - oslovení klienta s nabídkou služeb
    Věk, výška, váha, tuk v těle, viscerální tuk, svalovina, voda v těle, fyzická kondice Plnění smlouvy o nutričním poradenství
  2. Výše uvedené osobní údaje tvoří vždy k danému účelu jeden provázaný funkční celek, který je nutný pro definovaný účel zpracování.
  3. Souhlas uděluji v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. a) a článkem 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále pouze jako „GDPR“).
  4. Beru na vědomí, že plnění smluvního vztahu mezi mnou a Správcem není podmíněno udělením tohoto souhlasu.
  5. Jsem tímto informován, že seznam dalších osob, kterým budou případně moje osobní údaje podle tohoto souhlasu předány, naleznu v platných Zásadách zpracování, které jsou na internetových stránkách https://www.hubnete.cz/blanka jsem informován o tom, že tyto Zásady mohou být předmětem změny, a budu průběžně kontrolovat výše uvedený odkaz. Touto osobou je především můj obchodní partner, společnost Business Support s.r.o. místem podnikání: Brno, Žebětín, Fojtíkova 861/14, PSČ: 641 00, IČO: 282 90 658, DIČ: CZ282 90 658, zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 58986.
  6. Jsem seznámen s tím, že tento souhlas můžu kdykoliv odvolat, aniž by byla dotčena zákonnost zpracování osobních údajů před odvoláním.
  7. Pro odvolání souhlasu je možné napsat na emailovou adresu kondice365@gmail.com. Dále jsem seznámen s tím, že udělený souhlas lze odvolat kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ zaslaný v každé emailové zprávě, kterou mi bude zaslán Newsletter.
  8. Jsem seznámen s tím, že mám nárok na jistá práva plynoucí z udělení tohoto souhlasu, mezi ty se řadí:
    1. právo na přístup k osobním údajům,
    2. právo na opravu, resp. doplnění,
    3. právo na výmaz,
    4. právo na omezení zpracování,
    5. právo na přenositelnost údajů, a
    6. právo vznést námitku.
  9. Jsem seznámen s tím, že právo na výmaz (být zapomenut) představuje povinnost Správce zlikvidovat osobní údaje, pokud je splněna alespoň jedna z následujících podmínek:
    1. osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány,
    2. subjekt údajů odvolá souhlas a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování,
    3. subjekt údajů vznese námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování,
    4. osobní údaje byly zpracovány protiprávně,
    5. osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti,
    6. osobní údaje byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti podle článku 8 odst. 1 GDPR.
  10. Jsem seznámen s tím, že pokud nedojde k naplnění alespoň jedné z podmínek stanovených v odstavci 9 písm. a) až f) není možné moje osobní údaje vymazat.
  11. Jsem seznámen s tím, že osobní údaje nejsou předmětem automatizovaného rozhodování.
  12. Jsem seznámen s tím, že osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  13. Jsem seznámen s tím, že osobní údaje budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány po dobu nezbytně nutnou, nejdéle však po dobu 10 let.
  14. Jsem seznámen s tím, že v případě jakýchkoliv dotazů se mohu obrátit na adresu kondice365@gmail.com
  15. Jsem seznámen s tím, že činnost Správce podléhá dozorové činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů, který svou činnost může koordinovat s jinými národními úřady v dalších členských státech Evropské Unie.
  16. Jsem seznámen s tím, že pokud nabydu dojmu, že jakékoliv zpracování činí Správce v rozporu se zákonem, mám právo podat stížnost proti zpracování mých osobních údajů u Úřadu na ochranu osobních údajů na adrese: www.uoou.cz.
  17. Ano, souhlasím s oslovováním s nabídkou služeb/odebíráním bezplatného Newsletteru, který mě bude informovat o aktuálních nabídkách a se zpracováváním mých osobních údajů za účelem plnění smlouvy o nutričním poradenství. Seznámil/a jsem se s důležitými informacemi v Zásadách ochrany osobních údajů. 

Zpět

Oblíbené příspěvky